1 Cadeautje! Voor je carrière en je leven!

CADEAUTJE VOOR JOU!  Goed nieuws:  Loopbaan ontwikkeladviezen ook zonder de overheid subsidies betaalbaar! Vul het formulier ‘onderaan deze pagina’ al vast in om nu ook jou plek te reserveren. Wij nemen…

CADEAUTJE VOOR JOU! 

Goed nieuws:  Loopbaan ontwikkeladviezen ook zonder de overheid subsidies betaalbaar!

Vul het formulier ‘onderaan deze pagina’ al vast in om nu ook jou plek te reserveren. Wij nemen spoedig contact met je op en informeren je dan verder over de vervolgstappen om jouw traject in gang te zetten. 

Door de huidige ontwikkeling, maar juist ook door het coronavirus en de maatregelen verandert er veel op de huidige arbeidsmarkt. We werken meer digitaal en op afstand en banen verdwijnen of krijgen een andere invulling. Heel veel banen staan nu al op de tocht.

Ons loopbaantraject helpt je met inzichten en concrete handvatten om je persoonlijk actieplan op te stellen waar je zelf direct mee aan de slag kunt voor je carrière. Samen met je loopbaancoach van o.a. ‘MindfulPerspectief‘ kom je erachter wat je nog meer kunt, wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt en wat je mogelijkheden zijn. Loopbaancoaches helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. Zo kun je weer met vertrouwen vooruit!

Unieke voordelen

✓  Een hoogwaardig loopbaan ontwikkeladvies traject voor je carriere.
✓  Aandacht voor jouw persoonlijke situatie en wensen
✓  Ondersteund door een online leeromgeving met inspirerende tests, verhalen, blogs en binnenkort podcasts
✓  Wij ontzorgen je en regelen de administratieve zaken

Het traject

Je krijgt 4 gesprekken van 1 à 1,5 uur (totaal minimaal 4 uur) met een erkende loopbaancoach van MindfulPerspectief. De eerste groei stap in je carrière.

We gaan samen op zoek naar:

  • je kwaliteiten en echte drijfveren,
  • wat je motiveert en wat bij je past,
  • waar je staat en waar je nu echt voor staat!

Zo kom je tot een compleet beeld die je zeker terug wilt zien in jouw huidige of volgende baan. Hoe?

Je maakt hiervoor vervolgens de koppeling naar de arbeidsmarkt en de ontwikkelmarkt.

Altijd ondersteunt jouw coach je vanaf de zijlijn in de uitvoering van jou zelfgemaakte en concrete actieplan.

*De precieze invulling van het traject is afhankelijk van jouw situatie en de eisen die wij en de overheid stellen aan de inhoud van je traject. Ook als de uitkomst van het traject is dat je kan en mag om- of bijscholen? Als professionals in ontwikkelen geven we je de nodige adviezen over leren en ontwikkelen, wij denken altijd graag met je mee wat bij jouw achtergrond, ervaring en ambities past. Meer informatie over onze ontwikkeladviezen? Neem met ons contact op. Ook meer advies over de gesubsidieerde regeling voor een ontwikkeladvies van de overheid vind je op de website van de Rijksoverheid, maar je kunt ook hiervoor bij ons terecht.

Voor wie en wat anderen zeggen.

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de regeling. Het maakt niet uit of je op dit moment in loondienst, werkzoekende, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent. Hieronder vind je een greep uit de reacties op het traject van deelnemers uit de eerste ronde:

“Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. De coach is deskundig en heeft mij veel waardevolle handvatten gegeven.”

“Ik was zoekende naar wat ik zou willen met mijn onderneming en wist niet waar ik moest beginnen. Alexander heeft mij aan het denken gezet en door wat zaken letterlijk zwart-op-wit te zetten zie je wat echt belangrijk is. Soms is het fijn om wat te “sparren” met iemand die uit je comfortzone haalt.

“Ik zou het iedereen willen aanraden. Of je nu aan het werk bent of niet, het helpt je om weer eens in te zoomen op of je wel blij wordt van de werkzaamheden die je doet en of je nog steeds dat doet waar je blij van wordt.”

“Het traject maakt dingen helder in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.”

In Corona tijd en erna, heb je als ondernemer in de standbouw en evenementen branche ook de behoefte aan een andere kijk op zaken en ondersteuning nodig van een professional die je helpt om je team en jezelf weer op het juiste spoor te krijgen. Alexander heeft mij duidelijk gemaakt hoe wij als team functioneren en hoe ik op de juiste wijze het beste uit mijn mensen haal”.

MindfulPerspectief

Het is onze passie om mensen te helpen groeien in hun leven en loopbaan. Onze focus ligt altijd op jouw doelen om zo samen met jou, een optimaal resultaat te behalen.

Meer info

Coaching is een goed idee wanneer je in je kracht wilt gaan staan en de mogelijkheden wilt ontdekken over hoe jij precies het leven kunt creëren waar je zo naar verlangt. Coaching brengt je van een slachtofferpositie naar een ware winnaar. Een winnaar is iemand die krachtig durft te zijn en daarnaast ‘verlies’ goed kan incasseren.

Are you ready to do the work?

Klik dan HIER vul het formulier in en Alexander zal spoedig met je in contact komen. Je kunt vrijblijvend je vraag stellen en Alexander zul je indien gewenst, advies geven. Hij zal je zeker gaan inspireren.

Vergelijkbare berichten