carrière coach

“Investeer in zelfzorg en ontdek de voordelen van business mindfulness”

Wat doet een carrière coach?

Merk je dat je steeds minder gemotiveerd bent op je werk? Twijfel je ooit over je baan en of je je huidige werk over een aantal jaar nog steeds doet? Dan kan een mindfulness carriere coach de uitkomst bieden.

Mindfulness Carrierecoaching of Businesscoaching is een ontwikkelingsproces door middel van verschillende diepgaande gesprekken, vragen en refelcties en oefeningen. Je gaat terug naar het verleden en gaat bewust na welke keuzes je in het verleden hebt gemaakt, waar je kwaliteiten liggen, wat je graag deed als kind en wat je erg belangrijk vind.

“Alexander, een gepassioneerde mindfulness-coach die je helpt om innerlijke rust en helderheid te vinden. Sluit je aan bij hem voor een transformerende reis naar een geweldige mindset!”

Hoe ziet een mindfulness carrière/organisatie coachtraject eruit?

Onze mindfulness carrière coach staat stil bij wie je bent, wat je kan en niet je graag wilt. Wat is je passie en waar haal jij nou echt je energie uit? Wat zijn de drijfveren van een team en wat doen de onderstromen. Ook wordt er al meteen systemisch gekeken waar mogelijke blokades liggen om die te slechten. Ieder traject wordt op maat gemaakt. Succesvol individueel maar ook als team en organisatie.

Ontmoet Laurens (Ko-motion.nl / BCB-groep.nl), een ervaren mindfulness team en organisatie-expert met een systemische benadering, die je begeleidt op het pad naar seen no-nonsens spirituele groei en persoonlijke transformatie. Zijn diepgaande kennis en inspirerende aanpak zullen je verbazen!”

Een Carriere/businesscoach en adviseur kan jou helpen bij vraagstukken zoals:

 • Ik heb geen plezier meer in mijn werk wat moet ik nu?
 • Voor welke opdracht kan ik mijn team het meest succesvol inzetten ?
 • Welke project past bij mijn teamkwaliteiten kwaliteiten?
 • Hoe vind ik een nieuwe uitdagingen die bij mijn onderneming past?
 • Wat wil ik later worden?
 • Ik weet niet waar ik ik wil groeien, wat moet ik nu?

“Nanda (NGA-projecten/BCB-Groep.nl), een mindfulness en systemisch business expert met een unieke benadering, helpt je om jezelf beter te leren begrijpen en je zelfvertrouwen te vergroten. Bereid je voor op een transformatie met haar inspirerende lessen!” Tevens werkt ze met Profile Dynamics, dit geeft mooie persoonlojke en team inzichten en laat ieders voorkeurs syteem boven komen. Denk aan je drijfveren, compententies, kwaliteiten en talenten maar ook je stijl van communiceren.

Wanneer kies je voor een coach van Mindful Perspectief ?
Je wilt groeien, assertiever worden, kansen willen zien en ze willen benutten. Daar helpt deze coach je mee. Om het beste uit je carrière te halen, is inzicht in jouw kwaliteiten en talenten ontzettend belangrijk. Samen met een professionele loopbaancoach, ga je dit realiseren om er vervolgens praktijkgericht mee aan de slag te gaan. Je vergroot direct je professionele netwerk omdat je meteen een companion wordt van ons netwerkplatform de BCB-Groep.nl Met deze aanpak bereik je onder andere:

 • Meer zelfvertrouwen in jezelf
 • Vergroten van de kansen voor het vinden van een passende baan 
 • Nieuwe kansen zien
 • Beter omgaan met tegenslagen
 • Meer inzicht in jouw mogelijkheden
 • Meer succes, plezier en werkgeluk in je verdere loopbaan
 • Assertiever zijn zonder agressief te worden
 • Carrière inspiratie
 • Netwerken
 • Een fris opgeschudde kussen.
 • Ondernemen

Welke resultaten kan ik verwachten van een carrière coach?

“Bereik balans en harmonie in het drukke (digitale) tijdperk”

Het succes van elk traject start bij je eigen intrinsieke motivatie. Carrière Coaching helpt bij het (her)- ontdekken van je talenten, het vergroten van je zelfvertrouwen op carrière gebied, het terugkrijgen van motivatie en energie en bijvoorbeeld meer zelfinzicht.

“Boost je productiviteit en verhoog je welzijn met mindfulness”


Hoe vind ik de carrière coach die bij mij past? Er zijn veel verschillende coaches in Nederland en iedere coach heeft zijn eigen manier van werken. Mindful Perspectief is gespecialiseerd en business coaching, personal coaching en loopbaancoaching. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

“Ontwikkel direct innerlijke rust en bereik jouw volle potentieel”

Zet je eerste stap!
Wij kunnen je net dat steuntje in de rug geven waardoor jij je doelen wat makkelijker behaalt. Laten we eens kennismaken. Zet dan deze eerste stap! Neem hier alvast  contact op! Binnen 24 uur heb je een vrijblijvende kennismaking in je agenda staan.

Vergelijkbare berichten