Loopbaancoaching.

Wat voor werk zou ik eigenlijk echt willen doen en in welke branche? Wat voor functie past bij mij? Voor welk bedrijf zou je graag werken? Hoe word ik beter gezien door mijn werkgever? Ontdek waar jouw kracht ligt en in welke richting jij je zou kunnen ontwikkelen.

Maak dilemma's bespreekbaar

Loopbaancoaching.

Wat voor werk wil je doen en in welke branche? Wat voor functie past bij je? Voor welk bedrijf zou je graag werken? Ontdek waar jouw kracht ligt en in welke richting jij je zou willen ontwikkelen.

Keuzes, keuzes…

Loop je nu tegen een dilemma aan of heb je een belangrijke vraag waarbij je niet uitkomt. Dan herken je vast ook dat we vaak pas in beweging komen wanneer we voor deze uitdagingen staan ook echt stagneren of door externe omstandigheden gedwongen worden?

  • Wil jij dit voor zijn en vooruit kijken naar kansen en mogelijkheden?
  • Wil jij weer elke dag vol energie en inspiratie naar je werk?
  • Durf jij een nieuwe koers te gaan bewandelen?

Wat ons aan anderen irriteert,
kan ons iets doen begrijpen over onszelf.

— Carl Jung

Wat past het beste bij jou?

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies helpt om uit te vinden waar jouw kracht ligt, welke functies en werkomgeving het beste bij jou passen en in welke richting jij je zou kunnen ontwikkelen. Een loopbaancoaching traject wordt ingezet om actief vervolgstappen te zetten in je loopbaan. Het kan een vervolg zijn op een Ontwikkel adviestraject, maar maakt er geen deel van uit. Filmje loopbaan klik hier!

Loopbaancheck

Een loopbaancheck is voor iedereen die actief met zijn/haar loopbaan bezig is. Die ook de sterke punten wil optimaliseren en aandachtspunten wil verbeteren en gerichte loopbaankeuzes wil maken. Naarmate jij je bewust bent van je eigen gedrag, sterke en zwakke punten en je drijfveren (motivatie) ga je effectiever en vooral met veel meer plezier werken. 

Ontdek je kwaliteiten en drijfveren en ga daarmee aan de slag. Samen met je coach maak je een stappen en actieplan.

Het programma

Samen gaan we jouw koers bepalen. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren, waarbij we ook niet-helpende gedachten gaan neutraliseren. Ons koersonderzoek biedt een fijne structuur voor de stappen in je loopbaanadviestraject. Een loopbaantraject ziet er globaal als volgt uit:

  • Intakegesprek
  • Loopbaanassessment m.b.t. je gedrag/talent/vaardigheid
  • 5 (face-to-face) of 7 (online) gesprekken
  • Persoonlijk loopbaanplan
  • 1 borgingsgesprek na 3 à 4 maanden
  • Oefenopdrachten rondom je loopbaan
  • Evaluatie

Loopbaanprofessionals en WorkBoost

Onze partner WorkBoost ondersteunt Loopbaanprofessionals bij het ontwikkelen van talenten en het verhogen van de zelfregie over werk en loopbaan. De WorkBoost App geeft je inzicht in de snelheid van de ontwikkeling en grip op de koers van de ontwikkeling.