Jou eigen Coach.

Ben je op zoek naar minder stress, meer voldoening leven en in je werk en projecten, de mogelijkheid om verleden dilemma’s om te zetten naar succes? Wil je begrijpen wie je bent, wat je wilt en nog vitaler en effectiever je doelen behalen in zowel werk als leven? Mindful Perspectief staat klaar om organisaties, werkgevers, werknemers en (project)teams te ondersteunen die streven naar loopbaan/carriere perspectief,vitaliteit en gezamenlijke groei. Laten we samen op een slimme en duurzame manier aan de slag gaan.

Maak dilemma's bespreekbaar

Duurzame inzetbaarheid.

Ben je op zoek naar minder stress, meer voldoening leven en in je werk en projecten, de mogelijkheid om verleden dilemma’s om te zetten naar succes? Wil je begrijpen wie je bent, wat je wilt en nog vitaler en effectiever je doelen behalen in zowel werk als leven? Mindful Perspectief staat klaar om organisaties, werkgevers, werknemers en (project)teams te ondersteunen die streven naar loopbaan en carriere perspectief, vitaliteit en gezamenlijke en persoonlijke groei. Laten we samen op een slimme en duurzame manier aan de slag gaan.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een stressvrij en bevredigend resultaat! Klik hier om nu contact op te nemen met Mindful Perspectief!

Keuzes, keuzes…

Hoogst waarschijnlijk loop je nu tegen een dilemma aan of heb je een belangrijke vraag waarbij je niet uitkomt. Ben je vastgelopen of zit in verander proces? Dan herken je vast ook dat we vaak pas in beweging komen, wanneer we ook pas echt voor deze uitdagingen staan, en dit ook echt stagneren of door externe omstandigheden gedwongen worden? Dat kun je voor zijn zijn. wij van mening.

  • Wil jij dit voor zijn en vooruit kijken naar kansen en mogelijkheden?
  • Wil jij weer elke dag vol energie en inspiratie naar je werk/organisatie?
  • Durf jij een nieuwe koers te gaan bewandelen?

Wat ons aan anderen irriteert,
kan ons iets doen begrijpen over onszelf.

— Carl Jung

Wat past het beste bij jou?

Ontwikkeladvies

Ons advies helpt om uit te vinden waar jouw kracht ligt bij het opstarten van een onderneming of bij een verandering. We kijken ook welke functies en werkomgeving het beste bij jou passen en in welke richting jij je zou kunnen ontwikkelen. Onze trajecten worden ingezet om actief vervolgstappen te zetten in je ondernemeing, project, carrière en loopbaan. Het traject kan ook een vervolg zijn op een re-integratie zoals advies vanuit de Arbeidsdeskundige of Bedrijfsarts. Op verandering door ex en interne business factoren of totaal iets ander.

Filmje loopbaan klik hier!

Business/Carriere check

Een loopbaancheck is voor iedereen die actief met zijn/haar carriere/onderneming of loopbaan bezig is. Die ook de sterke punten wil optimaliseren en aandachtspunten wil verbeteren en gerichte loopbaankeuzes wil maken. Naarmate jij je bewust bent van je eigen gedrag, sterke en zwakke punten en je drijfveren (motivatie) ga je effectiever en vooral met veel meer plezier werken. 

Ontdek je kwaliteiten en drijfveren en ga daarmee aan de slag. Samen met je coach maak je een stappen en actieplan.

Het programma

Samen gaan we jouw koers bepalen. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren en belastbaarheid, waarbij we ook niet-helpende gedachten gaan neutraliseren. Ons koersonderzoek biedt een fijne structuur voor de stappen in je loopbaanadviestraject. Een loopbaantraject ziet er globaal als volgt uit:

  • Intakegesprek
  • Assessment
  • 3, 6, 9 of 12 maanden intensieve coach en advies trajecten
  • Persoonlijk leiderschap/loopbaan/re-integratieplan
  • 1 borgingsgesprek na 3 à 4 maanden na het traject
  • Oefenopdrachten
  • Tussentijdse en eind Evaluatie

Loopbaanprofessionals en WorkBoost

Onze partner WorkBoost ondersteunt Loopbaanprofessionals bij het ontwikkelen van talenten en het verhogen van de zelfregie over werk en loopbaan. De WorkBoost App geeft je inzicht in de snelheid van de ontwikkeling en grip op de koers van de ontwikkeling van jezelf en je medewerkers/collega’s, teams.

Waar kan ik terecht voor de juiste hulp bij mijn ontwikkeling en loopbaan?

Je bent niet meer gelukkig in je baan of je overweegt een carrièreswitch of je wilt gaan ondernemen. Waar kun je dan terecht in de regio Brabant? MindfulPerspectief is een goed startpunt!

Woman in White Shirt Showing Frustration

Samenwerking versterkers: belangrijke samenwerking voor werkzoekenden

MindfulPerspectief is een collectieve inspanning van diverse betrokken partijen in Brabant die zich richten op werk. Door onze gezamenlijke inzet streven wij naar verbeterde ondersteuning voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Ons doel is om advies te geven en jou te begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan.

U kunt o.a. terecht bij het Leerwerkloket. Het Leerwerkloket Noordoost-Brabant is een samenwerking tussen gemeenten, roc’s en UWV en is er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. De medewerkers van het Leerwerkloket geven advies op maat, bijvoorbeeld over scholing en loopbaanmogelijkheden.

UWV en werk.nl

UWV is een belangrijke instelling als je (tijdelijk) geen werk hebt. Zij verzorgen uitkeringen als de WW, WIA en de Wajong. Maar ze weten ook alles over de arbeidsmarkt en hebben in samenwerking met de gemeenten in Noordoost-Brabant ook de website werk.nl. Hier vind je tal van vacatures en evenementen voor werkzoekenden in jouw regio. Ook UWV is vertegenwoordigd in 1Werkcentrum.

Direct advies?

Wil je meer informatie over coaching, begeleiding, werk of solliciteren? Neem dan contact met ons op. We wijzen je graag de weg of voorzien je van concrete tips en een gratis adviesgesprek. Vraag hier een GRATIS Advies gesprek aan door het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij binnen 24 uur contact met u op op de manier die u aangegegen hebt. Voel je welkom.