Over Mindful Perspectief.

De Mindful Perspectief familie is een organisatie met een plek voor vertrouwelijke, veilige en zinvolle gesprekken. Wij begeleiden je in business, je teams en persoonlijke ontwikkeling.

Over Mindful Perspectief.

De Mindful Perspectief familie is een organisatie met een plek voor vertrouwelijke, zinvolle gesprekken. Wij begeleiden je in business, je teams en persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek Je Werkgeluk bij Mindful Perspectief: De Sleutel tot Persoonlijke en Professionele groei.

Waarom Kiezen voor Mindful Perspectief? Ben je een ambitieuze professional op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk? Mindful Perspectief biedt unieke tools en inzichten voor jouw groei. Ontdek je passie, jaag je dromen na en verhoog je werkplezier met onze bewezen methoden.

Transformeer Crisis in Kansen met Mindful Perspectief. Beleef je een persoonlijke of professionele crisis? Wij helpen jou en je team en je onderneming om vanuit deze uitdagingen nieuwe kansen te creëren. Met hernieuwde energie en focus kun je je levens- en carrièredoelen bereiken. Zet je werkgeluk centraal en ervaar de positieve impact op je algehele welzijn.

Ervaar de Kracht van Geluk voor Duurzaam Succes Gelukkige mensen zijn gezonder, creatiever en veerkrachtiger. Kies voor een leven vol mogelijkheden en kansen met Mindful Perspectief. Verhoog je veerkracht en stressbestendigheid en ontdek hoe geluk bijdraagt aan je professionele succes.

Van Marinier naar InterventieCoach

Een Reis van Toewijding en Groei

Mijn loopbaan begon bij het Korps Mariniers, waar ik de waardevolle kernwaarden “Verbondenheid, Kracht en Toewijding” leerde kennen. Van het dienen bij het Korps Mariniers tot het voltooien van de Mount Everest marathon voor KiKa, mijn leven is een aaneenschakeling van uitdagingen en overwinningen. Deze waarden vormen nu de basis van mijn coaching vanuit Mindful Perspectief, waar ik mijn passie, ervaring en kennis inzet om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Na mijn tijd bij het Korps heb ik mijn carrière voortgezet bij diverse ministeries, verrassend genoeg meestal in de hoog risico beroepen. Ik heb ne nu nog steeds diverse rollen vervuld, van manager, crisiscoach tot adviseur en begeleider.Of het nu gaat om crisismanagement, loopbaanadvies of talentontwikkeling of teamontwikkeling, ik heb de kennis en ervaring om jou en je team vanuit crisis naar een nieuw niveau te tillen.

Met een warm hart en open geest, op mijn manier, soms confronterend, kijk ik ernaar uit om samen met jou aan jouw persoonlijke en professionele ontdekkingsreis te beginnen voor een nieuwe start en groei.

Missie / Visie en Doelstelling

 • Ambitieus
  Iedereen die bij en met Mindful Perspectief werkt wil meer dan alleen de gebaande paden. Onze professionals en jonge talenten zijn ambitieus en onze organisatie is ambitieus genoeg om tegen de gevestigde orde aan te schoppen.
 • Toegewijd
  We voelen toewijding tot een toekomstbestendige, nieuwe economie en werken met mensen die net dat stapje extra zetten om tot dit resultaat te komen.
 • Waardevol
  Mindful Perspectief adviseert en begeleid projecten die waardevol voor onze klanten en onze professionele talenten zijn. Dat betekent dat we helaas soms ook projecten weigeren als die niet de bijdrage leveren die we voor ogen hebben.
 • Wij geloven dat mindfulness een krachtig hulpmiddel is dat mens en organisatie kan helpen een ander perspectief te vormen.
 • Ons doel is om organisaties, teams en individuele mensen de vaardigheden en technieken te leren die ze nodig hebben om mindfulness in hun dagelijks werkend leven te integreren.
 • Ze streven ernaar om een ondersteunende en inclusieve gemeenschap te creëren waar mensen zich veilig en geaccepteerd voelen. Een zo klein mogelijke voetafdruk
 • Doordat Mindful Perspectief voornamelijk in het midden en zuiden inzetbaar zijn, kunnen we onze adviseurs, trainers en coaches grotendeels in hun eigen (lokale)regio plaatsen. Zo houden we ieders reistijd en reisafstand laag. Waar mogelijk reizen we met de fiets en het openbaar vervoer natuurlijk. Mochten de werkzaamheden of de projectlocatie vragen om een ander vervoersmiddel, dan kunnen zij kiezen uit een groeneleaseregeling, waarbij de auto een A-label draagt.
 • Daarnaast streeft mindful Perspectief en de BCB-Groep naar een positieve impact op het milieu in de kantoren. Dit doet Mindful Perspectief oa door gebruik te maken van een buitenkantoor, de natuur, bv door trainingen, coaching en sparring juist actief buiten uit te voeren, dit is niet alleen gezond maar de impact is ook vele malen groter.

… Vertaald naar ons logo

Deze inspiratie vind je terug in het logo van Mindful Perspectief. De M staat niet alleen voor Mindful Perspectief, maar ook voor Mobiliteit. Bovendien staat de M voor een visuele representatie van Bergen, symbolisch voor jou TOP. De tweede piek is hoger dan de eerste, als je in beweging komt. Daarbij is het een weergave voor de pieken en dalen van een berg c.q. persoonlijke ontwikkeling.

Het groene puntje op de letter ‘i’ symboliseert een nieuw perspectief, je stip op de horizon. Donkerblauw staat voor rust, balans en vertrouwen. Groen staat voor duurzaamheid en de natuur., oranje staat voor spontaniteit. Totaal— een prachtig symbool voor iedere persoonlijke ontwikkelingsreis.

Kennis is Kracht

Via studies, trainingen, onderzoek, ontwikkeling en ervaring, blijf ik altijd met mijn kennis en kunde up-to-date. Zo studeerde ik o.a. bedrijfskunde en organisatiekunde en vitaliteit aan Avans hogeschool en haalde ik mijn NLP Master Practitioner & Master Coach en Advanced Hypnotherapy bij SenSolid. Ook volgde ik trainingen zoals Human Profiling IC}U bij STSS en (om beroepsmatig verder te komen) de hbo-opleiding Loopbaancoaching bij VistaNova. Tevens heb ik enorm veel ervaring opgedaan bij het Ministerie van Binnenlandse zaken ‘InterCoach’ in de functie van adviseur, coach, en begeleider voor alle ambtenaren in alle klagen van de overheid.

Wil je weten hoe ik al deze kennis toepas in een van onze coachingstrajecten? Neem dan contact met me op.