Over Mindful Perspectief.

De Mindful Perspectief familie is een plek voor vertrouwelijke, veiligheid en zinvolle gesprekken. Wij begeleiden je in business, je teams en persoonlijke ontwikkeling.

Over Mindful Perspectief.

De Mindful Perspectief familie is een plek voor vertrouwelijke, zinvolle gesprekken. Wij begeleiden je in business, je teams en persoonlijke ontwikkeling.

Voor ambitieuze professionals

Ik ben oneindig nieuwsgierig naar persoonlijke, professionele ontwikkeling en levensvragen zoals: hoe kunnen mensen hun leven gelukkiger en waardevoller invullen? Hoe kun je doen waar je altijd van gedroomd hebt? Hoe kun je je passie ontdekken en volgen? Hoe luister je naar je hart? En hoe kun je uitvinden waar je met vol enthousiasme je bed voor uitkomt!

Kortom, Mindful Perspectief, ik ontdek samen met jou, waar je ogen van gaan glinsteren en hoe kun je actie nemen om je doelen te bereiken? Graag help ik jou om op zelfontdekkingsreis te gaan en te leren leven vanuit je hart. Ik zie werkgeluk als een manier om te leren over jezelf. En juist omdat we zoveel werkuren maken in ons leven, kun je mooie stappen maken als je jouw werkgeluk centraal stelt.

Gelukkige mensen zijn gezondercreatiever en kunnen beter met stress omgaan. Ze zijn veerkrachtiger en meer gericht op mogelijkheden en kansen die zich voordoen.

Van Marinier naar Coach

In de jaren 90 heb ik gediend als marinier bij het Korps Mariniers. Gedurende deze intensieve opleiding, training en inzet leerde ik wat de drie korpswaarden “Verbondenheid, Kracht en Toewijding” voor mij betekenden. Het gaf mij doorzettingsvermogen, passie en inzicht in zowel mijn eigen denken en handelen als dat van een ander.

Na mijn tijd bij het Korps Mariniers ben ik aan de slag gegaan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Eerst als afdelingshoofd en vervolgens als mental coach, loopbaancoach, facilitator en begeleider. Ik werd gedetacheerd bij InterCoach, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waar ik voor het gehele publieke domein als adviseur, begeleider, facilitator en coach mijn expertise kan inzetten. Dit heeft uiteindelijk geleid naar professionele groei als oprichten van Mindful Perspectief.

Mobiliteit en beweging…

In mijn vroege jeugd hield ik me al professioneel bezig met het beoefenen van topsport. In mijn volwassen jaren heeft zich dit ontwikkeld naar alpinisme, hardlopen en skyrunning in de bergen.

Zo heb ik een aantal jaren meegelopen in de Roparun en in 2014 deelgenomen aan een expeditie in Nepal, deelgenomen aan de Mount Everest marathon. Deze overlevingstocht op ‘het dak van de wereld’ samen met Sherpa’s en monniken, heeft mij veel gebracht qua kennis, uitdaging, inspiratie en doorzettingsvermogen en kennis van waar Mindfulness echt voor staat. Een buitengewone ervaring en altijd voor het goede doel ‘KiKa’. Dit staat voor mij voor ‘LEVEN’.

… Vertaald naar ons logo

Deze inspiratie vind je terug in het logo van Mindful Perspectief. De M staat niet alleen voor Mindful Perspectief, maar ook voor Mobiliteit. Bovendien staat de M voor een visuele representatie van Bergen, symbolisch voor jou TOP. De tweede piek is hoger dan de eerste, als je in beweging komt. Daarbij is het een weergave voor de pieken en dalen van een berg c.q. persoonlijke ontwikkeling.

Het groene puntje op de letter ‘i’ symboliseert een nieuw perspectief, je stip op de horizon. Donkerblauw staat voor rust, balans en vertrouwen. Groen staat voor duurzaamheid en de natuur., oranje staat voor spontaniteit. Totaal— een prachtig symbool voor iedere persoonlijke ontwikkelingsreis.

Kennis is Kracht

Via studies, trainingen, onderzoek, ontwikkeling en ervaring, blijf ik altijd met mijn kennis en kunde up-to-date. Zo studeerde ik o.a. bedrijfskunde en organisatiekunde en vitaliteit aan Avans hogeschool en haalde ik mijn NLP Master Practitioner & Master Coach en Advanced Hypnotherapy bij SenSolid. Ook volgde ik trainingen zoals Human Profiling IC}U bij STSS en (om beroepsmatig verder te komen) de HBO-opleiding Loopbaancoaching bij VistaNova. Tevens heb ik enorm veel ervaring opgedaan bij het Ministerie van Binnenlandse zaken ‘InterCoach’ in de functie van adviseur, coach, en begeleider voor alle ambtenaren in alle klagen van de overheid.

Wil je weten hoe ik al deze kennis toepas in een van onze coachingstrajecten? Neem dan contact met me op.