Arbeidsmobiliteit.

Wil jij minder stress, meer voldoening uit het werk halen, dilemma’s uit het verleden omzetten naar succes? Begrijpen wie je bent en wat je wilt of nog vitaler en effectiever je doelen behalen? Voor werkgevers en medewerkers staat Mindful Perspectief klaar.

Personal advies en coaching.

Mindful Perspectief is er om mensen en organisaties te helpen om hun mogelijkheden en talenten optimaal te benutten. Mindful Perspectief met haar team van deskundige en ervaren professionals is uw partner als het gaat om organisatorische en persoonlijke verandering en helpt bij in-, door- en uitstroom van u of uw personeel.

Van Persoonlijk leiderschap, loopbaanadvisering, training en assessments tot re-integratie, 2e spoor en outplacement. Wij staan voor een menselijke maat in onze dienstverlening en bieden wezenlijke aandacht. Dit is waarom onze aanpak gemotiveerde en tevreden werknemers oplevert, altijd tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Persoonlijke ontwikkeling

‘Tot volle wasdom komen’: Zo beschrijft de Van Dale, het woord ontwikkeling. Het sluit perfect aan bij onze interpretatie van persoonlijke ontwikkeling als de beste versie van jezelf worden. Dat start met zelfinzicht. Met weten waar je nu staat. En weten wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Dat kan van alles zijn. Van effectiever communiceren, beter samenwerken of succesvol doelen stellen en bereiken tot het ontwikkelen van specifieke talenten. Herkenbaar?

Dan is coaching een manier om samen aan de slag te gaan en te ontdekken wat je werkelijk wilt. Als persoonlijke coach brengen we je waarden, motivatie, verlangens, passies en bestemming in beeld. Door actief met jezelf aan de slag te gaan zullen obstakels aanvoelen als kansen. Samen werken we aan het vergroten van jouw persoonlijk geluk, branding en succes.  Alleen samen behaal je jouw top, denk maar eens aan onze topsporters!

Weg met Stress, Angsten of Burn-out klachten!

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht, doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Werken aan je persoonlijke effectiviteit zonder stress of (faal)angst en mogen werken aan je persoonlijke branding! Het zorgt voor maximale motivatie en persoonlijk leiderschap. Samen werken we aan jouw doelen. Welke definitie van succes je ook hebt, samen brengen we in kaart welke route jou zou kunnen helen. Door middel van inzicht in jezelf kijken we je uitdagingen, en werken we er samen aan om de beste versie van jezelf te worden. We gaan concreet en praktisch aan de slag met o.a. gedragingen, (belemmerende) patronen en communicatieve vaardigheden.

Vitaliteits- coaching

Neem jij je werk letterlijk en figuurlijk mee naar huis? Ben je in het weekend uitgeput maar eigenlijk altijd wel? Heb je belemmerende gedachten? Krijg je lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek/schouderpijn en/of slecht slapen? Wij bieden herstel en preventie hulp en begeleiding, coaching en lezingen. o.a. vitaliteit, Stress/Burn-out, Rouw en Verlies, verzuim en re-integratie, werk-prive balans en maken gebruik van kunde uit NLP, mindfulness, hypnotherapie en wandelcoaching, ademhalingstechnieken, beweegcoaching, topsport, expedities en het korps mariniers. We werken constant samen de VitaliteitsGroep zodat we je nog effectiever kunnen helpen en begeleiden en hebben daardoor geen wachttijden.

Bekijk ook eens dit filmpje! Herkenbaar?

Aan de slag

Wil jij meer voldoening uit het leven halen? Beter begrijpen wie je bent en wat je wilt? Nog effectiever je doelen behalen? Bij ons krijg je altijd een vast aanspreekpunt en desgewenst een persoonlijke coach die luistert naar jouw specifieke behoeften. Ook jij bent UNIEK, daar mag je van gaan genieten.

  • Leer onvermijdelijke tegenslagen zo goed mogelijk te overwinnen
  • Verwerk diepgewortelde negatieve emoties en overtuigingen
  • Maak de levensveranderingen die jij wil!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Organisatie en P&O Advies

De groei en ontwikkeling van uw organisatie kent veel facetten. Ons team voor organisatieontwikkeling staat vrijwel altijd in het teken van cultuurverandering, het verbeteren van de interne communicatie en het (helpen) ontwerpen van nieuwe processen en (werk)structuren.

(Gedrags-)verandering kan alleen plaatsvinden wanneer iedereen(!) in de organisatie mee verandert. Mindful Perspectief als onderdeel van de BCB-Groep biedt onder andere advies, begeleiding en trainingen aan om u of uw organisatie te helpen ontwikkelen naar een hoger doel, dat zorgt voor verdere groei en een beter rendement en schept juist een fijne werkplek om te mogen werken. Welke werknemer wil dat niet? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Onze aanpak
1. Kennismaking

Voordat je begint aan een van onze mooie trajecten vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om te bepalen of je op de juiste plek bent en/of er een fijne match is tussen jou en de coach. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak.

2. Coaching

Door middel van inzicht in jezelf kijken we naar jouw groeipotentieel, je uitdagingen en werken we er samen aan om de beste versie van jezelf te worden. Zo vergroten we jouw persoonlijke en professionele effectiviteit en je kansen op persoonlijk succes vergroot. 

3. De natuur in

Regelmatig gaan we voor een coachsessie naar buiten. Wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching brengt beweging in mentale- en emotionele processen.