Personal coaching.

Wil jij minder stress, meer voldoening uit het leven halen, dilemma’s uit het verleden verwerken? Begrijpen wie je bent en wat je wilt of nog vitaler en effectiever je doelen behalen? Dan is personal coaching van Mindful Perspectief zeker iets voor jou.

Personal coaching.

Wil jij meer voldoening uit het leven halen, beter begrijpen wie je bent en wat je wilt, of nog vitaler en effectiever je doelen behalen? Dan is een Mindful Perspectief zeker iets voor jou.

Is coaching voor jou?

Vitaal balans houden tussen werk en privĂ© een uitdaging? Mis je de energie die je eens wel had? Verval je steeds weer in oude patronen, die je van jouw succes weerhouden? Dan is coaching een manier om samen aan de slag te gaan en te ontdekken wat je werkelijk wilt. Als persoonlijke coach brengen we je waarden, motivatie, verlangens, passies en bestemming in beeld. Door actief met jezelf aan de slag te gaan zullen obstakels aanvoelen als kansen. Samen werken we aan het vergroten van jouw persoonlijk geluk, branding en succes.  Alleen samen behaal je jouw top, denk maar eens aan onze topsporters!

Welke vorm past bij jou?

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht, doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Het zorgt voor maximale motivatie en persoonlijk leiderschap. Samen werken we aan jouw doelen. Welke definitie van succes je ook hebt, samen brengen we in kaart welke route jou zou kunnen helen. Door middel van inzicht in jezelf kijken we je uitdagingen, en werken we er samen aan om de beste versie van jezelf te worden. We gaan concreet en praktisch aan de slag met o.a. gedragingen, (belemmerende) patronen en communicatieve vaardigheden.

Vitaliteits- coaching

Neem jij je werk letterlijk en figuurlijk mee naar huis? Ben je in het weekend uitgeput? Heb je belemmerende gedachten? Krijg je lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek/schouderpijn en/of slecht slapen? Wij bieden herstel en preventieadvies en begeleiding. o.a. vitaliteit, Stress/Burn-out, Rouw en Verlies, verzuim en re-integratie, werk-prive balans en maken gebruik van kunde uit NLP, mindfulness, hypnotherapie en wandelcoaching, ademhalingstechnieken, beweegcoaching, topsport, expedities en het korps mariniers.

Bekijk ook eens dit filmpje! Herkenbaar?

Aan de slag

Wil jij meer voldoening uit het leven halen? Beter begrijpen wie je bent en wat je wilt? Nog effectiever je doelen behalen? Bij ons krijg je altijd een vast aanspreekpunt en desgewenst een persoonlijke coach die luistert naar jouw specifieke behoeften. Ook jij bent UNIEK, daar mag je van gaan genieten.

  • Leer onvermijdelijke tegenslagen zo goed mogelijk te overwinnen
  • Verwerk diepgewortelde negatieve emoties en overtuigingen
  • Maak de levensveranderingen die jij wil!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

STRESS

Mindful Perspectief is jouw organisatie die medewerkers en management met hoge stress, overspannenheid en burn-out klachten helpt, duurzaam te herstellen.

Zit je te hoog en te lang in de stress? Heeft je organisatie te maken met een hoog ziekteverzuim? Kun je als gevolg van je hoge stressgehalte het serviceniveau niet meer halen zoals je wil? Je persoonlijke ontwikkeling loopt achter, je zou nu best hulp mogen gaan krijgen?

Uit ons team en netwerk van coaches kunnen wij de best passende professional zoals een coach bij uw behoeftes inzetten.  Neem vandaag nog de stap om met ons in contact te komen.

Onze aanpak

1. Kennismaking

Voordat je begint aan een van onze mooie trajecten vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om te bepalen of je op de juiste plek bent en/of er een fijne match is tussen jou en de coach. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak.

2. Coaching

Door middel van inzicht in jezelf kijken we naar jouw groeipotentieel, je uitdagingen en werken we er samen aan om de beste versie van jezelf te worden. Zo vergroten we jouw persoonlijke en professionele effectiviteit en je kansen op persoonlijk succes vergroot. 

3. De natuur in

Regelmatig gaan we voor een coachsessie naar buiten. Wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching brengt beweging in mentale- en emotionele processen.