Stimuleer je Team Dynamiek: Ontketen het potentieel van je projectteam voor een succesvolle toekomst

Heb je vragen over het verbeteren van de dynamiek binnen je team? In een wereld die voortdurend verandert, kan het lastig zijn om bij te blijven. Wie zijn je huidige klanten? Welke projecten passen het beste bij jouw team? En hoe kun je de efficiëntie van je team versterken? Ontdek je eigen potentieel en de toekomstige koers van je organisatie. Neem nu de eerste stap en plan een adviesgesprek met onze deskundige adviseurs.

Professioneel PROJECT Bureau

Vragen over het optimaliseren van je teamdynamiek? In deze snel veranderende wereld kan het moeilijk zijn om bij te blijven. Wie zijn je klanten nu? Welke projecten zouden de beste match zijn? En hoe versterk je de efficiëntie van je team?

Bij Mindful Perspectief bieden wij oplossingen voor leiders zoals jij:

 • Team WorkBoost: Breng nieuwe energie en focus naar je afdeling.
 • Project Matching: Vind projecten die naadloos aansluiten bij je huidige capaciteiten en ambities.
 • Klantinzichten: Identificeer en begrijp je klanten in deze veranderende tijden.
 • Afdelingsprofessionalisering: Strategieën en tools om je afdeling naar het volgende niveau te tillen.
 • HR Richting: Zet je HR-afdeling op het juiste pad.
 • Effectieve Communicatie: Verhoog de impact van je berichten.
 • Zelfregie & Verantwoordelijkheid: Bouw aan een team dat zelfstandig kan opereren en verantwoordelijkheid neemt.

Ontdek je eigen potentieel en de toekomstige richting van je organisatie. Begin met een adviesgesprek met onze experts.

Neem nu contact op met Mindful Perspectief!


De Strategie

Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers bij hun projecten door het vormen van een goed functionerend projectteam met effectieve communicatie. We starten met een verkenende strategiegesprek. We streven naar heldere en efficiënte communicatielijnen en helpen ook bij het organiseren van productieve bijeenkomsten en het bevorderen van samenwerking binnen het team. Met onze strategische expertise en creatieve aanpak, waarbij we gebruikmaken van fysieke en visuele methoden, garanderen wij een succesvol verloop van het project. We creëren een basisplaats voor uw project, genaamd basecamp, en werken van daaruit samen om het beoogde doel te bereiken.

Strategie off-sites

Strategische jaarplannen

Een effectieve strategie biedt niet alleen heldere richting, maar zorgt er ook voor dat het duidelijk is wie, wanneer en waar aan werkt. Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door middel van een strategisch canvas.

Strategische jaarplannen

Strategie om in beweging te komen

Wij staan ook klaar om jullie organisatie te ondersteunen bij het betrekken van de verandering. Door middel van gesprekstechniek, visualizatie met behulp van praatplaten, animatiefilmpjes, praktische tools en ook fysieke manieren, zorgen wij ervoor dat het strategie-verhaal een echte ervaring wordt die door ieder projectlid gedragen zal worden. Dit omdat we het juist samen hebben gedaan. Met als doel: Iedereen komt in beweging en staat op het zelfde spoor.

Strategie activatie

Een gedeelde toekomstvisie

Samen zorgen we ervoor dat we de juiste strategische beslissingen nemen op basis van een gezamenlijke visie. We maken gebruik van scenario’s en storytelling om de belangrijkste vragen te verduidelijken. Meer informatie over onze aanpak van organisatieontwikkeling vind je hier. Om blijvende verandering in de organisatie te bewerkstelligen, is het essentieel om de mindset van de organisatie aan te pakken. Het veranderen van mindsets is niet haalbaar met alleen een overtuigend plan, maar vereist actieve betrokkenheid bij de huidige manier van denken en de verhalen die daarmee samenhangen. Dit gesprek moet in de hele organisatie plaatsvinden. Wij begeleiden processen waarbij de organisatie gezamenlijk werkt aan een nieuw organisatieverhaal, dat fungeert als een duidelijk toekomstbeeld voor de organisatie.

Een gedeelde toekomstvisie

Doe mee en creëer samen met ons een gedeelde visie en strategie voor succesvolle organisatieontwikkeling. Schrijf je in voor meer informatie en neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het vormgeven van een betere toekomst voor jouw organisatie.

Weg met Stress, Angsten of Burn-out klachten!

Voor wie?

Voor teams, projecten of organisaties die vitaal met elkaar willen werken en streven naar duurzame organisatieontwikkeling. Voor hen bieden wij onze samenwerking aan op verschillende terreinen, zoals:

Het verbeteren van communicatie en samenwerking, het ontwikkelen van leiderschap en het implementeren van veranderingen.

Ons doel is om projectteams en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en het creëren van een positieve werkcultuur. We geloven dat organisatieontwikkeling een continu proces is en streven ernaar om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten. Samen gaan we op zoek naar de beste strategieën en interventies om de gewenste veranderingen te realiseren en de prestaties van teams en organisaties te verbeteren.

 • Groei naar duurzaamheid
 • Cultuur-verandertrajecten
 • Herijking van missie, visie en kernwaarden
 • Implementeren van een grondige strategische herpositionering
 • Intern positioneren van een nieuwe afdeling of (project)team

Onze korte lijnen

Veel bedrijven streven naar iets vergelijkbaars, maar hebben tegelijkertijd moeite om het werkelijk te bereiken.

Wij daarentegen zijn in staat om dit optimaal te realiseren, niet alleen omdat we erin geloven, maar ook omdat we onze organisatiestructuur volledig hebben aangepast aan deze ambitie. Ondanks onze groei blijven we vasthouden aan de mentaliteit en toegankelijkheid van een kleine, overzichtelijke organisatie.

U zult merken dat u tijdens elk project bij ons altijd contact heeft met één en dezelfde persoon. Deze ervaren professional heeft uitgebreide praktijkervaring en begeleidt u gedurende het hele project.

Indien nodig kunnen er meerdere uitvoerders of projectleiders worden ingezet, maar u behoudt altijd dat ene aanspreekpunt.

Aan de slag

Wil jij meer voldoening uit je onderneming of projectteam halen? Beter begrijpen wie je bent en wat je wilt en wat je met je team kunt? Nog effectiever je doelen behalen? Bij ons krijg je altijd een vast aanspreekpunt en desgewenst een persoonlijke adviseur /coach die luistert naar jouw specifieke behoeften. Ook jij bent UNIEK, daar mag je van gaan genieten.

 • Leer onvermijdelijke tegenslagen zo goed mogelijk te overwinnen
 • Verwerk diepgewortelde negatieve emoties en overtuigingen
 • Maak de levensveranderingen die jij wil!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Organisatie en P&O/HRM Advies

De groei en ontwikkeling van uw organisatie kent veel facetten. Ons team voor organisatieontwikkeling staat vrijwel altijd in het teken van verandering, het verbeteren van de interne communicatie en het (helpen) ontwerpen van nieuwe processen en (werk)structuren. Soms vergt dat ook een stukje cultuurverandering.

(Gedrags-)verandering kan alleen plaatsvinden wanneer iedereen(!) in de organisatie mee verandert. Mindful Perspectief als onderdeel van de BCB-Groep biedt onder andere advies, begeleiding en trainingen aan om u of uw organisatie en projecten te helpen ontwikkelen naar een hoger doel, dat zorgt voor verdere groei en een beter rendement en schept juist een fijne werkplek om te mogen werken. Welke werknemer wil dat niet? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Onze aanpak
1. Kennismaking

Voordat je begint aan een van onze mooie trajecten of projecten, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om te bepalen of je op de juiste plek bent en/of er een fijne match is tussen jou en onze adviseurs en begeleiders. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak.

2. Coaching

Door middel van inzicht in jezelf kijken we naar jouw groeipotentieel, je uitdagingen en werken we er samen aan om de beste versie van jezelf te worden. Je versterken in je leiderschap. Zo vergroten we jouw persoonlijke en professionele effectiviteit en je kansen op persoonlijk succes vergroot. 

3. De natuur in

Regelmatig gaan we voor een coachsessie naar buiten. Wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Deze dynamische vorm van coaching brengt beweging in mentale- en emotionele processen.