Duurzame groei: Boeien, Leren en Ontwikkelen.

Wil je dat zaken gaan zoals jij het wil? Wil je zonder stress en uitgerust je partners, ook in de keten, trots hebben en behouden? Je onderneming runnen op jouw manier, met minimale twijfels, onzekerheden en frustraties en met de juiste mensen? Samen de dialoog aangaan op een fijne manier en constructieve? Wij helpen je vandaag nog met de vraag, hoe jouw (persoonlijk) leiderschapskwamiteiten te herkennen en in te zetten. We gebruiken efficiente moderne technieken. Vraag gerust een demo aan die we ook vrijblijvend op maat kunnen inrichten. Wij zijn uw Adviseur, Coach en Begeleider voor duurzaamheid in uw personeelsbeleid.

Duurzame groei: Leren en Ontwikkelen.

Wil je dat zaken gaan zoals jij het wil? Wil je zonder stress en uitgerust je partners (ook in de keten) trots hebben en behouden? Je onderneming en runnen op jouw manier, met minimale twijfels, onzekerheden en frustraties en met de juiste mensen? Samen de dialoog aangaan op een fijne en constructieve manier? Wij helpen je vandaag nog met je vraag, hoe jouw (persoonlijk)leiderschapskwaleiten effectief in te herkennen en in te zetten? Wij zijn uw adviseur, Coach en begeleider voor duurzaamheid in uw personeelsbeleid.

Meegroeien met je onderneming

Groeien, tevreden klanten, gelukkige medewerkers en vooral geen bulk aan administratie of juridisch gedoe. Jij wil je bedrijf runnen zonder tijd te verliezen of je zorgen te maken. Dat kan! Niet alleen met payroll, maar ook via de andere dienstverleningen zoals ‘Welder en HRMforce maken we het je graag een stukje makkelijker. Benieuwd wat we je allemaal kunnen bieden?

MindfulPerspectief zet zich dus in voor talentmanagement. De instrumenten van HRMForce en Welder zijn te gebruiken in elke fase van het hrm-proces. Of het nu gaat om selectie van nieuwe collega’s, het ontwikkelen van talent of het bepalen van de kansen in carrièreperspectief. Denk aan:

Gesprekken voeren
Van functioneringsgesprek naar ontwikkelgesprek. Online systeem om functioneringsgesprekken op een innovatieve manier te voeren.

Interne communicatie
Interne communicatie met een community platform. Digitaal systeem om alle medewerkers te betrekken bij de organisatie.

Digitale onboarding
Een snelle onboarding van nieuwe collega’s. Digitale oplossing om medewerker snel en effectief in te werken.

Leren en ontwikkelen
Leren en ontwikkelen met je eigen Academie. Inclusief kennisbank, e-learning en loopbaanpaden.

Medewerkersonderzoek
Medewerkersonderzoek in een compleet nieuw jasje. Met, door en voor je medewerkers. Altijd de juiste inzichten.

Add-ons
Maak jouw WELDER platform compleet met onze specialistische add-ons. Van coaching tot wetenschappelijke vragenlijsten.

Koppelingen
Al onze koppelingen sluiten worden naadloos geïntegreerd met jouw favoriete systemen. Geen extra administratie of aparte login, maar alles bij elkaar op één plek.

Maar den ook aan:

Recruitment / Werving
Functioneren en Beoordelen
Leiderschap
Competentie-ontwikkeling
Talentontwikkeling
Teamontwikkeling
Employability / Inzetbaarheid

Bij MindfulPerspectief kun je wat je vandaag leert, morgen toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Maak kennis met onze professionals Alexander van Hedel, Laurens Kuijsters en Nanda van Gameren Samen vormen we de BCB-Groep ofwel uw Business Compagnons uit Brabant.

Wat we doen

‘Happy Talents ‘Mindfuyl Perspectief is powered by de BCB-Groep, We;der em HRMforce en geeft antwoord op de vragen van ondernemers en voorziet in de behoefte om de juiste medewerkers, te vinden, te binden en te blijven boeien. Door jarenlange ervaring weten we wat ondernemers willen, nodig hebben en wat er leeft en speelt in de branche. Happy Talents heeft dan ook als missie deze kennis en ervaring in te zetten om ondernemers breed te ondersteunen.

Medewerkers Optimaliseren.

Wij ondersteunen ondernemers bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. We helpen bij talentontwikkeling, de groei van medewerkers, teams en bedrijven, omdat we weten hoe belangrijk werkgeluk in jouw organisatie is. Dat doen we op basis van praktische tools voor recruitment en wetenschappelijk onderbouwde analyses. Dit geeft waardevolle handvatten voor taakverdelingen, werkgedrag en het functioneren van teams in jouw organisatie. We verzorgen bovendien inspirerende workshops en trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap en motivatie. Kortom, een eigentijdse ondernemer kiest voor geluk op de werkvloer. En zeg daarbij ook hallo tegen Welder, MyCompany: één app om al je medewerkers te betrekken bij je organisatie.

Aanpak

On onze samenwerking verzorghen wij de inhoud. Eigenlijk zoals een boekhouder een boekhoud-softwarepakket gebruikt, gebruik jij ons als uw HR-expert en implementatoren, trainer en coach voor u, uw leidingevenden en medewerkers, onze partner WELDER verzocht de erekende en bewezen techniek daarachter.

 

Trajecten voorbeelden

Organisatie coaching

Een combinatie van individuele, team- en organisatie coaching. Vanuit een breed perspectief zoomen we steeds verder in op de kern. Als organisatie coach fungeeren we als een katalysator en helpen we verbanden te leggen tussen de verschillende organisatie niveaus en bedrijfsonderdelen.

Meerwaarden advies over Duurzame Inzetbaarheid

Onze adviseur voor duurzame inzetbaarheid en preventie speelt een cruciale rol in het bevorderen van het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers, wat weer bijdraagt aan de effectiviteit en productiviteit van een organisatie. Hieronder staan enkele toegevoegde waarden van een dergelijke manager voor twee teams in een organisatie:

Afdeling/ Team/ Project begeleiding

Merk je dat er meer in het team zit dan wat eruit komt? Als externe coach kijken we met een frisse blik, komen we met praktische handvatten en een gedegen aanpak om zo tot een effectieve samenstelling te komen waarbij het onderlinge begrip en vertrouwen direct een directe positieve bijdrage leveren aan de effectiviteit van je team, afdeling of organisatie.

  • Ondersteunen en adviseren van het management bij wettelijke regelingen, implementatie en uitvoering van HR-beleid.
  • Leiderschapsontwikkeling.
  • Vormgeven en zorgdragen voor ontwikkeling van medewerkers.
  • Ontwikkeling en implementatie van een beoordelingscyclus.
  • Werving & selectie en advisering van het management omtrent aanname van personeel.
  • Arbeidsmarktcommunicatie en neerzetten van een sterk werkgeversmerk.
  • Beheren van het verzuimproces en casemanagement.
  • Vraagbaak voor het personeel en contactpersoon voor externe partijen op het gebied van verzekeringen en pensioenen.
  • Uitvoeren van administratieve taken (opstellen arbeidscontracten, aanleveren mutaties, bijhouden personeelsdossiers).

HR Ondersteuning

Ontwikkeling van je team, afdeling, domein en organisatie is afhankelijk van de mate waarin jij je doelstellingen en kennis weet om te zetten in effectief gedrag. HR-ondersteuning is dan zeker een must.

Inloopspreekuur

Speciaal om uw HR te ondersteunen en te ontlasten kan er binnen uw organisatie een adviseur of coach worden weggezet. Hoe vaak dat gaan we samen onderzoeken wat bij u past.

Duurzame Inzetbaarheid

Gezondheid en Welzijn van Medewerkers: Onze adviseur helpt om de fysieke en mentale gezondheid van de teamleden te bevorderen door het stimuleren van gezonde gewoontes, voorzieningen voor een gezonde werkplek en bewustwordingsprogramma’s inzichtelijk te maken.

Preventie van Uitval: Door zich te richten op preventieve maatregelen vermindert de kans op ziekteverzuim, burn-out en andere werkgerelateerde problemen. Dit bespaart op de lange termijn kosten en zorgt voor continuïteit binnen de teams.

Talentbehoud: Door te focussen op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunnen waardevolle teamleden behouden blijven voor de organisatie, wat kan leiden tot betere teamdynamiek en prestaties.

Verbeterde Productiviteit: Medewerkers die zich gesteund en gezond voelen zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk.

Aanpassingsvermogen: Organisaties zijn constant in verandering. Een manager die zich richt op duurzame inzetbaarheid kan teams helpen om zich aan te passen aan veranderingen, nieuwe technologieën en nieuwe werkwijzen.

Training en Ontwikkeling: Deze manager kan ook bijdragen aan het identificeren van trainingsbehoeften en kan medewerkers helpen met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Feedback en Communicatie: Door regelmatig feedback te verzamelen over welzijnsinitiatieven, kan de manager effectievere strategieën en programma’s implementeren.

Kostenbesparing: Op de lange termijn kan een focus op duurzame inzetbaarheid en preventie leiden tot aanzienlijke besparingen voor een organisatie, bijvoorbeeld door het verminderen van ziekteverzuim, het verminderen van wervingskosten (door talentbehoud) en het verhogen van de algehele productiviteit.

Versterkte Organisatiecultuur: Door te laten zien dat de organisatie echt om het welzijn van haar medewerkers geeft, kan dit bijdragen aan een positieve organisatiecultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Regelgeving en Compliance: Een manager voor duurzame inzetbaarheid en preventie kan ervoor zorgen dat de organisatie voldoet aan relevante regelgeving omtrent gezondheid en veiligheid op de werkplek.

Kortom, een manager voor duurzame inzetbaarheid en preventie kan een strategische investering zijn die bijdraagt aan het welzijn van medewerkers, de effectiviteit van teams en het succes van de gehele organisatie.