Business coaching .

Wil je dat zaken gaan zoals jij het wil? Wil je zonder stress en uitgerust je personeel trots hebben en behouden? Je onderneming runnen op jouw manier met minimale twijfels, onzekerheden en frustraties? Wil je vitaliteit en gezondheid in je organisatie? Echte leiderschapskwaliteiten inzetten? Dan is een business coach echt iets voor jou! `

Business coaching.

Wil je dat zaken gaan zoals jij het wil? Wil je weer uitgerust je bedrijf runnen op jouw manier, zonder twijfels, onzekerheden of frustraties? Wil je dat privé en zakelijk in balans zijn?

Meegroeien met je onderneming

Als ondernemer werk je natuurlijk intensief samen, maar op de momenten dat het spannend wordt, sta je er vaak alleen voor. Stress! Dat is niet nodig, wij van MindfulPerspectief, onderdeel van de BCB-groep, zorgt ervoor dat je niet alleen ervoor staat. Heb je behoefte aan sparring, advies en begeleiding op het gebied van je eigen ontwikkeling, die van je onderneming, van je medewerkers of juist op het gebied van HR en Communicatie? Wij bieden laagdrempelig specialistische oplossingen voor uw vraagstukken. Denk maar aan HR(M), Recruitment, Communicatie, personele issues, verzuim, ontslag, ondernemen of zelfs marketing? Bij MindfulPerspectief kun je wat je vandaag leert, morgen toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Maak kennis met onze professionals Alexander van Hedel, Laurens Kuijsters en Nanda van Gameren Samen vormen we de BCB-Groep waaronder Mindful Perspectief valt.

Hoe doe je dat, je personeel binnen houden?

Ondernemen is topsport bedrijven, jij wil toch ook naar jouw Olympisch goud werken? Van jou als ondernemer wordt constante vernieuwing en goede leiderschapskwaliteiten gevraagd. Ook je personeel verwacht dit. Lukt het even niet dan loopt het personeel meteen verder, vooral nu in deze overspannen vacaturewereld. Maar hoe hou je ze toch binnen? Persoonlijke effectiviteit o.a. in leiderschap is van essentieel belang in een groeiende onderneming.

Professioneel

Coaching kan je helpen om als ondernemer verder te ontwikkelen, groeien en daarbij vitaal te blijven. Zowel zakelijk als privé.

Persoonlijk

(Werk)stress is een belangrijk issue. Coaching kan je helpen om je balans te optimaliseren of te herstellen.

Trajecten die we aanbieden

Organisatie coaching

Een combinatie van individuele, team- en organisatie coaching. Vanuit een breed perspectief zoomen we steeds verder in op de kern. Als organisatie coach fungeer ik als een katalysator en help ik verbanden te leggen tussen de verschillende organisatie niveaus en bedrijfsonderdelen.

Team coaching

Merk je dat er meer in het team zit dan wat eruit komt? Als externe coach kijk ik met een frisse blik, kom ik met praktische handvatten en een gedegen aanpak om zo het onderlinge begrip en vertrouwen te vergroten en een directe bijdrage te leveren aan de effectiviteit van een team.

HR Ondersteuning

Ontwikkeling van je team, afdeling, domein en organisatie is afhankelijk van de mate waarin jij je doelstellingen en kennis weet om te zetten in effectief gedrag. HR-ondersteuning is dan zeker een must.

Inloopspreekuur

Speciaal om uw HR te ondersteunen en te ontlasten kan er binnen uw organisatie een adviseur of coach worden weggezet.

Onze ondernemersacademie

Bij de Mindful Perspectief Ondernemers Academie komen kennis en praktijkervaring samen. Onze professionals werken nog dagelijks zelf in het vakgebied. Daardoor kunnen ze gebruikmaken van veel praktijkvoorbeelden. Op dit moment verzorgen we deze opleidingen en cursussen op locatie, incompany en bij trajecten op maat. Te denken aan vitaliteit, HR, on/off boarding, communicatie, leiderschap, stress en Burn-out en andere psychische klachten signalering, het juiste gesprek.

**TIP: STAP-regelingadvies. Ook benieuwd hoe deze regeling in 2022 voor het opleiden van uw medewerkers zorgt? Wij onderzoeken dit graag met u. Vraag dit jaar al een vrijblijvende offerte aan voor advies en begeleiding zodat u op tijd bent met aanvragen. Ook voor deze regeling geldt namelijk: op is op!

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?